10:10

från den ena skolan till den andra. hann tyvärr inte med 10 i 10 tåget så fick cykla hem och ska snart iväg till skolan. har varit vid risbro och hämtat det jag behövde och det tog lite tid men fick det tillslut. yey
har prov idag och måste plugga till det, får göra det på tåget och sen är det bara att hoppaspå det bästa
ikväll kanske det blir att träffa jull. längesen.
vi höres sen.

2011-11-29heeelt galet. snart december och jag har bara köpt julklappar till mimmi och agnes. uusch, panik och ångest haha!
aja. idag då. suuuper seg verkligen super seg dag i skolan. det enda som var värt var idrotten. volleyboll och fotboll. och bara så ni vet- har bestämt mig för att ge fotbollen och benen en chans till! ska även försöka ordna tid så jag kanske kan få några tips till hur man kan minska smärtan. tummen upp!

idag skulle jag egentligen ha pluggat när jag kom hem, men blev att bosätta sig i soffan istället och kika på dh vid nio. jag dör verkligen! vissa är så pantade bara. vet att det bara är en serie men ändå. skyller på sina bästa vänner att de döljer saker för en när hon själv målar och visar upp hela jävla mordet -.-
nu ska jag inte skriva ner mer om hur mycket jag störde mig på det, måste sova så jag är utvilad till imorgon. prov då och ska även till risbro för att hämta en grej till mitt arbete i skolan. får hoppas thorun hittat det jag behöver. nej nu ska jag fan sova. godnatt!

22:17


kom hem för ca 40minuter sen, blev att åka med kvart över 8 tåget hem idag ist för kvart över 5.
hinner tyvärr inte visa vad jag köpte idag men kommer väl imorgon kan iaf säga att jag är nöjd då jag fick med mig min efterlängtade top och en blus och 2saker till. hittade även 4st kavajer, ett par shorts och smycken jag vill ha. men det får bli någon annan gång då det finns ännu mer pengar att röra sig med. nu måste jag fokusera på julklapparna till alla andra ist för att shoppa till mig, får väl se hur det kommer gå ;)

nu ska jag borsta tandusarna och tvätta bort mascaran. dags för sängen- tisdag imorgon vilket betyder hel dag.
hate it.