2012-08-30

Blev att kila till skolan idag. Inte det helt enklaste, blev helt slut efter en stund. Blev att stanna kvar en stund för att plugga, åkte hem, pluggade, somnade och nu kikar man once upon a time. Känner mig duktig iallafall. Gjort klart första delen till entreprenörskapen, börjat på andra, engelskan är klar, har gjort klart en del av företagsekonomin. Märks att skolan är igång nu iallafall..
 
Imorgon är det två veckor sen jag började skolan och får väl se vad man har för sig då. Kanske blir kvar i Västerås en stund, får se hur man mår. Vi hörs!

2012-08-29Har jätte stor brist på bilder har jag insett, alla bilder finns på mobilen och jag är för lat för att lägga in dem på datorn så njut av den nyaste jag har typ. på datorn. från sist jag träffade agneso. innan hon stack iväg alltså.
 
Har legat inne hela dagen, gjort lite matte, ätit glass och inget mer typ. känns värdelöst. ingen feber just nu tror jag, tabletterna har hjälpt mig. Förhoppningsvis är jag frisk imorgon så man kan va i skolan 3h. 08-11, ganska okej. Jag har en hel del att klaga på, men känns som att man inte ska dela med sig av det här. Inte nu, inte idag. Onödigt inlägg. Vet. JAG VILL TRÄNA!!! hals och kropp bli bättre så jag kan träna.

2012-08-28

Insåg just en sak, jag tror att jag kan vara den i klassen med näst mest frånvaro. giltig dock. insåg det idag. är sjuk så har brist på att göra saker så tänker på onödiga saker. Hade box på idrotten igår vilket var super kul men på tåget började man bli hängig och idag 39,2 graders feber! tackar tackar. Kom även fram till att det är typ femte gången jag är sjuk iår också. Känns värdelöst. Kroppen värker, jag kokar, är trött, har ont i halsen, kan inte svälja, kan inte sova och fryser som ett odjur även fast jag kokar. Värdelöst. Hoppas ni har det bättre. Värt inlägg. Väldigt