22:48

otroligt bra bild kvalitét.
Blev ingen frida ikväll, blev istället att ta på sig flisfilten med ärmar♥ och nu ska jag starta någon film. Film, mysfilt, soffa och vatten. nu saknas egentligen bara sällskap, men vattnet gör min kväll ändå. gott.

2012-12-26

Hej hopp! har inte gjort ett piss idag, tänkte vara så himla duktig och ta tag i skolarbetena idag speciellt internationella ekonomin men den sidan jag behövde ville inte fungera då jag inte var iskolan. så jag la ner. måste verkligen få sakerna gjorda.. ikväll blir det kanske att träffa frida, får väl se vad klockan blir. har inga fler vampire diaries avsnitt att kika på så jag ska nog bara sitta och ruttna. svälta ihjäl också för den delen. vi hörs. 

2012-12-22

Hallo, igår var det sista skoldagen och även den dagen jorden skulle gå under.? Efter avslutningen gick man runt på stan med Emelie, Sara och Elin sen blev det kina mat med Empa och Sara. Gott gott. Spenderade kvällen hemma hos Anderssons och firade Göran. Var en bra dag helt enkelt.. Idag harj ag inte gjort så mycket, vaknade halv elva vilket är väldigt ovanligt för mig, halv ett åke vi till mormor och morfar för att ha "mini julafton" åt min kusin som inte kommer vara här under jul. Nu ikväll  eller om tio min ska jag och mimmi iväg till carlos och sitta och kika på när gustav och agnes äter. Sen kilar vi iväg till Elin. Hörs sen!
fina sara