2012-05-31

Har ganska fullt upp dessa dagar med skolarbete osv men efter Lördag kommer det vara okej igen. Då finns det inget som kommer att ta upp min tid längre. Ganska skönt med lov snart men ändå inte. Har blivit en sån som inte gillar ledigt och så, inte under en längre tid. En helg fredag-söndag är nästan för mycket. Nu ska man testa kjolen man hämtade hos Agnes och sen ska man väl sova. Imorgon, Måndag, Tisdag och sedan avslutning Torsdag. Ganska okej. Justja, nationella muntligt engelska imorgon. yey.
Skulle även gjort det årliga doppet idag men regnade och inte vidare kul väder så det blir icke detta datum i år.

2012-05-29 // I work out

Chaaaa. Segast på uppdatering tror jag att jag är. Kanske, jag och Mimmilito kanske delar, eller så är hon bättre än mig. Troligen... Har bara haft det chill, pluggat och "sovit" under dessa dagar. Varit helt död och nätterna är långa och hemska. Skoldagarna blir bara färre och färre. Har två uppgifter att göra + ett NP. Samhäll, Företag och Engelska. Love it. Ganska värdelöst att vara i skolan dock. imorgon ska man till SF och kolla på treorna, kika på film om kamphundar på spanska. yey.
Har dock varit duktig idag, fört över pengar, ska kanske ge mig själv en till vuxenpoäng senare, har tränat cxworx och body pump så magen har fått jobbat idag. Hoppas på träningsvärk imorgon i hela kroppen. nu börjar dw så vi höres.

2012-05-26

Sliten flicka, typ. håret ser ut som hell så satte upp det och ser fortfarande lika hemskt ut. dagens problem tror jag.
Gårdagen/natten spenderades med bra sällskap och det var trevligt. vaknade dock under natten av att någon ringde men sånt får man ta. blev att kila till farfar vid halv tolv idag och har varit där tills nu. träffade örebroarna osv, alltid trevligt. nu ska jag göra klart idrotten och skicka in den så det blir överstökat.
väldigt skönt att man slipper skolarbeten de sista veckorna, och ni som inte förstod. ironi.