2012-11-30

Tjaa! Äntligen fredag säger jag bara! Denna vecka har varit ett rent helvete faktiskt... Så grymt mycket i skolan just nu och egentligen behöver jag plugga nu för att bli av med allting men funderar på om jag ska iväg till Arena en sväng istället.. Finns inget annat att hitta på denna fredagskväll, vet ju vad jag vill göra men vill inte vara den som hör av mig först precis. Hatar det. 
 
Blir att hoppa i säng tidigt idag också då jag har träning imorgon, helt underbart! Älskar verkligen x-fit, har inte varit sugen på att träna på flera veckor men ändå gjort det. Det enda som gör mig glad är x-fit just nu när det kommer till träningar. annars är livet helt okej just nu. Helt underbart att slippa ha personer i tankarna som enbart sårat mig. Helt underbart att slippa det. Jag är typ glad idag. Ovanligt!

// TRÄNING

Denna vecka blev det att gå på 6 pass av 6 st planerade. Blev dock att gå till gymet i onsdags istället för core på idag.
Måndag: -
Tisdag: x-fit
Onsdag: gym
Torsdag: box HIIT, bosu & x-fit express
Fredag: -
Lördag: x-fit
Söndag: -
 
Nästa vecka får det blir att träna lite mer tror jag, om kroppen vill. Blir 8st pass och förhoppningsvis blir det att på alla dem. Underbart om det blir så. Annars får jag väl ta igen det någon annan dag. 

Måndag: cxworx & body pump
Tisdag: box
Onsdag: -
Torsdag: kettlebells & x-fit express
Fredag: -
Lördag: x-fit
Söndag: core & gym

2012-11-25

Tjaaa! Seg morgon och seg gårdagskväll men sånt man får ta. Fick något ryck för ett tag sen och cyklade till servus för att köpa kesella. Gjorde sedan en banan och hallonsmoothie! Helt underbart gott. Gjorde verkligen min dag lite bättre. Börjar bli lite nedstämd igen, inge bra alls. Inte alls varit sugen på att gå på några andra träningar än xfit vilket är mindre bra, går dock ändå. Inte sugen på att träffa vidare många heller och fokuserar bara på det negativa just nu. Som jag alltid gjort förut. Nu idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Dricka upp smoothien, kanske städa, plugga. Ska träna iallafall. Blir antingen core eller så kilar jag till gymmet tidigare och tränar. Tror det blir så istället. Vi hörs senare!