2012-10-31

Blev att fira Mimmi, fick träffa två nya människor, proppade i mig fika, prata om barnprogram, skrattade och hade det bra. Sen mot IP för att äta lite pizza, varför sluta äta onyttigt när man kan fortsätta liksom? Sen kilade jag upp till lanet och hälsade på grabbarna där. Dagen har bra som bara den iallafall. Bara så ni vet

2012-10-31

Godmorgon eller något! 
Har varit vaken sen nio men ändå... Har grymt ont i högra skinkan och min högra hand sen träningen igår. Smidig som man är så tappar man greppet under armgången och landar på en matta som glider undan så man landar ju självklart på arslet och handen. Kände inte vidare mycket under träningen men fy satan vad ont jag hade i handen efter och nu gör den fortfarande ont. Måste bli starkare så att jag inte rasar nästa gång heh.. Är något stolt över mig själv då jag klarade av att göra frivändningarna med 25kg. Har klarat det förut också men då har det varit jobbigare. Framsteg! Fick även med mig elin på x-fit, tror hon ville döda mig ett tag men hon gillade nog träningen!
Justja, träffade även Ida igår, inte träffat henne sen i somras när vi åkte ner till dem. Var skoj att träffa henne igen. Ska kanske ta med henne till Arena nu på Torsdag. Blir awesome. Nu ska jag avboka passen jag har idag- ska ju fira en gamling runt fyra! Puss!

2012-10-30

Tjaa. Mega seg är man men men. Hade världens sämsta vecka förra veckan, även fast flera skolarbeten blev klara så miste jag massor med pass. Blev att gå på två sammanlagt... x-fit på Tisdagen och Lördagen. Har inte kunnat träna i Söndags eller igår då min rygg svullnade upp i lördags... Blir troligtvis inte något pass idag heller då jag ska till Västerås och umgås med tjejerna. Kanske blir att gå till gymet efter det. Nu måste jag plugga. världelöst inlägg.