2012-09-30

tja, sitter för tillfället och skriver det här och ska snart börja med pluggandet igen. Försökte mig på det jag älskar att jobba med (matte) men la av ganska snabbt igen. Känner att det är något jag kan göra när jag inte behöver göra inlämningar osv i andra ämnen.. Nu vet ni.
 
Gåragen blev bra. Firade Mattias som blir 18 idag. Blev att äta julmat och tårta. Massvis med nötter också. Det var trevligt folk där och jag hade det bra. Senare på kvällen umgicks man med Sebbe som varit här under helgen. Var ett tag sedan sist och alltid lika skoj att umgås med honom. Idag har man varit slapp. Har inte blivit att träna då kroppen inte alls är okej nog för det än. Märkte det igår... Har kikat på magic mike och underbara the vow. channing tatum♥
Nu plugg.
 

11:40 // WORKOUT!

Drar iväg till arena för att testa kroppen lite. Förhoppningsvis är den okej och jag kan börja träna igen! Typ en månads uppehåll och mår hur dåligt som helst. Dags att ta igen lite!

2012-09-29

Är på dåligt humör idag känner jag. Känner mig något mer frisk idag och vill träna, funderar på att ge gymmet ett försök. Får väl se. Under dessa dagar har man haft massa plugg, gjort 2 prov och hälsat på Mimmi i hennes nya lägenhet. Det gjorde mig inte alls mer sugen på att flytta. Har ju pratat med mor och far om att kasnke flytta till Västerås men det som stoppar mig nu är arena. Jag är så grymt nöjd med instruktörerna och passen där så jag vet inte om jag kan lämna det just nu. Låter ganska patetiskt men så det är, mina vänner är inte en lika stor anledning bara för jag vet att jag har dem kvar om jag flyttar. Jag vet inte hur jag ska göra. Ska nog ta på mig träningsgrejer och testa gymma. Men först måste jag kika lägenheter igen. Mimmi du har fått mig att vilja flytta igen. Blö.