2013-04-29

Bilden är frånnorbergsmarknad i lördags. 
Har varit väldigt off den senaste tiden och det har med att jag har fullt upp just nu. Skolan tar upp all min tid och denna vecka måste jag avstå från en hel del träning pga det. Vilket suger. 
I lördags var det norbergsmarknad, kilade först till Magnus farmor där vi(han,jag,emma&louise) fick mat och sedan kilade vi ner till byn där vi mötte Mimmi, Gustus och Elin. Gick runt där och köpte mig brända mandlar och ett efterlängtat linne som egentligen kostar runt 350 så kändes ok. På kvällen kilade jag och Mimmi till Crisse där det var lite festligheter. Träffade på väldigt trevliga människor, både nya och bekanta.  
 
Orkar inte berätta mer utan kvällen var hur bra som helst. Träffade även pontus. Nu sitter jag i sängen och mår sjuk illa. Ska skriva lite på skolarbeten och sedan baka till imorgon. Ska ha med kameran så förhoppningsvis tar jag bilder också. Var ett tag sedan.

// GÅRDAGEN, lyckligast i världen

Gårdagen var absolut den bästa dagen på detta år och en av de bästa i mitt liv. Kändes som en dröm men icke, var verklighet. Hade verkligen velat gå idag igen men icke. Hade tänkt träna idag men är helt död och har nog denna dag som min andra vilodag. Får köra alla andra dagarna i veckan istället. Nu blir det plugg, hörs
 

21:01

Detta har nog varit den längsta dagen på länge. Har varit som en levande död hela dagen förutom under crossfit passet vi hade på idrotten. Blev ingen kettlebells idag så körde lite mer under idrotten idag vilket var underbart. Älskar verkligen att träna! Imorgon blir det ingen x-fit som jag skulle haft och på onsdag är jag nog för trött för att träna. men på torsdag, fredag, lördag och söndag kör vi igen. Nu ska jag göra mig iordning och sedan slänga mig omkull i sängen. Sjukt trött.