// bra start på dagen...

Kilade iväg till gymmet imorse då jag inte kunde sova längre än till sju... Blev ett kort ryggpass och sedan raka vägen hem för att leta efter kvitto.. Mobilen ville bara starta om och sedan började den dampa lite. Så irriterad över att den kan starta men inte mer än så. Jag ser allt men kommer inte åt någonting haha. Lever just nu med en iphone och jag saknar redan min samsung. Ikväll blir det nog att träna, får se om det blir pass eller gym.. 
 

2013-08-28

Varit väldigt off de senaste dagarna och det har väl med att skolan börjat igen. Började redan den 16:e augusti och har inte haft riktigt fullt upp men inte tid för att skriva. Finns inte vidare mycket att säga heller. Min syster fyllde för fem dagar sedan så det blev att fira henne, sedan har inte så mycket mer hänt. Skolan rullar på och jag tränar de dagar jag har tid. 
 
Idag har det dock hänt lite saker som kanske är mer värda att berätta. Blev mössprovning idag och har nu beställt studentmössan. Lite tidigt men nu är det gjort. Behöver inte fundera över den längre utan bara fokusera på allt annat. Nu känns det som att det är tredje året och har även fått reda på datumen till kryssning + städerna som ska vara med. Västerås, Sala, Flen och Fagersta blev det tydligen. Justja, lönen kom också- så nu blir det att köpa lite träningskläder + kanske lite från fitnessguru för en gångsskull. We'll see. 
 
Invigde nya tröjan igår - lite kär i den

2013-08-19 // TRÄNING & NYTT

Första riktiga skoldagen var idag. Fick sluta tidigare också vilket inte händer allt för ofta! Blev sedan att sova lite innan träningen som blev tabata 30min och kettlebells 45min. Var något slut i kroppen efteråt men det är bara underbart när det är så! Fick även mitt paket från gymgrossisten idag och är helt förälskad. Kläderna satt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Nu blir det att kika lite idol för att sedan sova. Tidig dag imorgon med..