2013-06-17

Snart är det dags för en heldag med lyftteknik, känns inte så jätte peppande men det är något som måste göras. Förhoppningsvis går tiden fort men jag vet inte, känns inte så troligt att den gör det. Speciellt inte nu när mobilen inte har laddats under natten- bra start.
 

2013-06-16

Idag mår jag som jag förtjänar iallafall. Gårdagen spenderades med att kolla på alla studenter och sedan med en kväll tillsammans med mina två favoriter. Mimmi&Agnes♥ Sedan kilade jag vidare till götis där resten av kvällen spenderades. Var en helt underbart bra dag och kväll, nog den bästa hittills i år. På kvällen sedan träffade man en man inte sett på ett tag och tuppade sedan av i sängen för att bli väckt några timmar senare. 
 
Idag har jag varit i Västerås hela dagen och mått lite sådär haha. Ska alldeles strax kika på ett out- avsnitt och sedan kasta mig omkull i sängen. Lyftteknik hela dagen imorgon så bara att gå upp tidigt. Bilder från malmö och studenten osv kommer upp snart. Tror jag.
 

2013-06-11

Båda introduktiondagarna är nu avklarade och det känns ganska bra nu. Inte allt för långt kvar tills jag ska börja arbeta vilket känns bra. Nu idag blir det att träna med Agnes, sen åka iväg och leta skor till jobbet. Förhoppningsvis hittar jag några denna gång. Ikväll ska jag även packa inför morgondagen. Nu ska jag ordna till träningen, vi hörs sen