2013-05-31 // MAN SKA ALDRIG SÄGA ATT ALLT ÄR BRA.

Bara för att jag sa att jag mådde bra igår och för att jag sa att jag skulle komma igång med träningen igen så vaknar jag självklart upp med ont i halsen. Tack för den. Den har bara blivit sämre under dagen och nu kan jag knappt prata. Hade tänkt kila till gymet med Mange men blir nog inte så om jag vill vara något bättre till morgondagens träning. Vi får se hur halsen känns om 45 minuter, då jag ska bestämma mig om hur det blir. Annars blir det en kväll med fika då jag sa att jag skulle fira om jag klarade NP i matte och det gjorde jag, fick D. Känns bra då jag trodde att jag skulle få F. Blir nog tårta, eller något annat gott att äta. 

// äntligen!9 dagar senare så är jag nu tillbaka! alla rest-uppgifter är klara och nu har jag bara två kvar. ganska lycklig över att jag gjorde klart dem båda i "tid". imorgon kanske det blir plugg eller kanske ut med vänner. vi får se. nu blir det revenge.

// HAPPY

Just nu är jag hur glad som helst och förhoppningsvis fortsätter det bara så! Nu gäller det bara att jag gör bra ifrån mig under resten av veckan och fram  till avslutningen. Dagen började som ett helvete men nu går det nog inte att få ner mig, inte idag iallafall! Jag är alldeles för glad för det, för en gångs skull!