2013-10-19

Denna vecka har fokuset hamnat på UF och träning. Det är prio 1 & 2 just nu. Stressad som bara den men träningen får mig verkligen att släppa allt tänkande för stunden. Idag blev det ett x-fit pass som vanligt och sedan brunch med mamma, gerd och agnes. Åt som en jag vet inte vad och såg nog gravid ut när vi gick därifrån. Ikväll tar jag bussen över till Mimmi och spenderar natten där. 
 

2013-10-13

igår var det första träningsdagen på två veckor och är väl ganska nöjd med insatsen jag gjorde även fast jag tappat sjukt mycket igen... Känns i kroppen idag iallafall och har just nu bosatt mig i sängen för att inte röra migförän jag blir hungrig. Gårdagen spenderades i soffan och sedan hemmas hos Mimmi tillsammans med Crisse, John och Danne. Sov sedan kvar där och fick nu skjuts av henne hem. Funderar fortfarande på om jag ska försöka ta mig till Arena idag för att gymma eller om jag ska vila för att ge kroppen en chans att fortsätta hålla sig frisk. 
 
Tänkte bjussa på en bild från imorse. Extra fint med juice i vinglas.

// hjälp

Jag och mina tre klasskompisar har startart upp UF-företaget Body Care UF och håller just nu på med en enkätundersökning. Skulle vara jätte bra om ni kunde gå in på länken och besvara dessa 5 frågor som inte ens tar en minut av era liv.
 
Http://www.enkät.se/surveyStart.php?pid=10445&mpid=99eb49fe43c59cecfdcb65ce835fcfc0