2014-02-22

Gårdagen spenderades i skolan, på arena och sen hos Agnes med B&J, melon och kanelte. Pratade om allt och ingenting och hade det allmänt mys. 
 
 
Känner mig som en levande död just nu, min kropp har verkligen ingen energi kvar. Körde ett fjärde x-fit pass imorse och är just nu fast i min säng. Kommer nog spendera resten av dagen här som det ser ut just nu iaf, orkar knappt vrida på mig. Det gick väl sådär med att ta det lugnt den här veckan men nu blir det två vilodagar igen och sen x-fit på tisdag. Ska fösöka komma igång med gymmet också men just nu behöver kroppen vila. Blir nog att sätta igång got och sen kanske sova en stund till, det känns som en väldigt bra plan just nu. Kanske blir att träffa Mimmi under dagen också, vi får se. 
 
 

2014-02-21

Har kommit igång med träningen igen den här veckan, skulle ta det lugnt nu i början för att inte riskera att bli sjuk igen men har inte gått så bra med det... I tisdags körde jag x-fit och dog verkligen!, igår blev det x-fit igen och var helt underbart då, så skönt att vara tillbaka! Klarade även av ett av mina mål jag satt upp inom x-fit och det var att klara av "masken" i trippelhoppen, det gjorde allting så mycket roligare också.
 
 
Idag blir det att va i skolan till halv ett, åka hem och ladda inför ännu ett x-fit pass med fokus på mage idag! Sen ska jag träffa Agneso som jag inte träffat på länge och sen får vi väl se om jag lyckas somna i god tid ikväll eller inte. Lyckades somna vid 22 kvällen/natten till idag vilket jag inte gjort på år och dar. Nu blir det att kika om det finns mer info om vart mitt paket från gymgrossisten tagit vägen, väntat i snart två veckor... + vart min beställning på boken är någonstans, måste läsa sista snart.
 

2014-02-16

Helgen spenderades med att träffa människor. Kändes som att det verkligen behövdes efter att ha legat inne en hel vecka utan någon kontakt med verkligheten haha. Fredagen var väl lång och inte förrän halv tio som jag rörde mig till Emma för att dricka lite innan utgång med hon och Felicia. Kilade ut och träffade trevliga människor och följde sedan med för att lämna Emma hos henne samt för att hämta mina grejer. Vi kilade sedan hemåt till mig och sen somnade vi någon gång på morgon. Lördagen spenderades hemma och sen vid tio kilade jag iväg till alfa och umgicks med killarna, sen kom robin och wille förbi lägenheten en sväng på kvällen. Idag har jag städat och pluggat i brist på annat och köpte nyss biljetten till norlie och kkv. Måste ju se dem en andra gång så får väl passa på när de ändå kommer hit. Nu blir det att duscha sen kika got. Imorgon är det dags för sista veckan innan lovet, ska bli så underbart med ledig tid, gud vad jag längtar.