:: myskväll med hallon och banan

Kvällen blev inte alls som den var planerad så bestämde mig för att ta en vilodag vilket fall och kolla upp saker inför helgen. Nu sitter jag och dricker det ni ser på bilden (som visar det ovanifrån), kikar på tv och ligger i sängen med tända ljus runt om i rummet. En myskväll med mig själv istället.
Ska ta en bättre bild nästa gång men det som glaset innehåller är:
  • Hallon
  • Banan
  • Vatten
Ville inte ha en ordentlig smoothie så tog bara frukten då det är vad jag verkligen är sugen på just nu så mixade ihop allt och njuter verkligen just nu.

:: På rosa moln svävar jag omkring

 
Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur lycklig jag är just nu! Kom ut ur duschen för en liten stund sen efter att ha kört mage och triceps på gymmet. Blev ett halvdant magpass medan triceps gick betydligt mycket bättre + att jag tog 1kg tyngre i en övning nu än i vanliga fall!  Efter passet bestämde jag mig för att testa benen och se om de klarar av att springa lite så bestämde mig för att köra två omgångar tabataintervaller på 15km/h vilket gick hur bra som helst. Nästa gång kanske jag kör två omgångar på 16km/h eller tre på 15km/h. Får inte bli för ivrig. Så nu ligger jag här i sängen sjukt lycklig, kikar tv, dricker smoothie och äter kiwi med massa tända ljus i rummet. Jag svävar verkligen på moln just nu. ♥
 
 

2014-01-28

 
Hur underbart som helst det var att äntligen få sova mer än sex timmar. Pigg som bara den och ska alldeles strax sätta mig på tåget för ännu en dag i skolan. Ikväll blir det antingen ben eller mage&triceps på gymmet. Får planera lite annorlunda för denna vecka då vilodagen inte blir på samma dag som den brukar. Justja. bara sju dagar kvar. sju.