2014-07-22

Bild från båtutflykten igår
 
Är helt slut i kroppen och har träningsvärk i benen men livet är ganska underbart ändå! Igår spenderade man dagen med att vara vid eskiln, träna och sedan åka ut med elins båt och bada. Första gången jag åkte ut med en båt som inte var ett fartyg och första gången jag badade mitt ute i en sjö - från en båt. Kvällen var hur bra som helst och jag börjar verkligen njuta av livet just nu. Speciellt när man är vid vatten. Nu idag skulle jag åkt och gjort en förändring men icke. Blev framskjutet till fredag så får hoppas på att man kan då. Annars får det bli måndag, Oavsett så ska jag iväg till Mimmi och förhoppningsvis ska vi bli kräftor. Sedan blir det träning och ladda inför två (kanske fyra) jobbdagar i rad.

2014-07-21

 
Tiden går alldeles för fort och snart har jag avklarat sex veckor på malmen. Västa veckan är nu gjord och nu har jag 3 kanske 4 pass kvar tills jag åker iväg till värmen en stund för att njuta av livet. Allt är just nu rörigt och det finns ingen ordning på någonting och framtiden har blivit ändrad. Nya planer inför hösten och förhoppningsvis öppnas en viss dörr och jag får en framtid jag tänkt på sen jag var liten. Jag hoppas verkligen trots att det inte är min absoluta dröm, som jag kommer få besked om innan årets slut. Jag är nervös inför hösten, framtiden och hoppas så mycket samtidigt som jag inte vill hoppas på någonting alls. Allt är oklart men jag vet att dörrar kommer öppnas och tillslut kommer allting att falla på plats.

2014-07-09

Dagen har spenderats på jobbet från 13-20.30 och nu sitter jag i soffan och kikar på fotboll med mami. Blir sedan satc innan jag lägger mig och laddar inför morgondagen. Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka och jag längtar redan till min lediga helg! Kommer vara hur underbart som helst