2015-01-28

 
Gårdagen spenderades med jobb och gym tillsammans med Elin. Körde ben för första gången på 1.5 månader och var tredje passet sen jag blev frisk. Blev att testa den andra benpressen och där blev det pb på 250kg. Trodde jag skulle vara död idag i benen men jag kan gå och känner ytterst lite i benen. Idag har jag jobbat och målat färdigt stolsbenen osv. så nu är det bara skivorna kvar som ska målas vita. Sen kan jag lägga det bakom mig! Även en vecka kvar tills jag blir halvvägs till 40 och har ingen aning om vad jag önskar mig. Känns inte som jag ska fylla år än.

2015-01-26

Nästan gått en månad sen vi var i Amsterdam. Känns sjukt, tiden går alldeles för fort och jag vill tillbaka! Även fast vi bara var där tre nätter hann vi med en hel del, bland annat gick vi igenom anne franks hus, shoppa, gå igenom red light district, se världens minsta hus och gå på sexmuseum. En underbar resa som jag garanterat kommer göra om, men under våren eller sommaren nästa gång.

2015-01-18

Livet börjar falla på plats igen, jag är snart frisk och ska nog ge mig på ett gympass i veckan som kommer. Behöver koma tillbaka i gamla vanor och bli mig själv igen. Känns som jag blir en helt annan människa när jag inte får träna, får inte ta ur mina känslor på något sätt så blir näst intill galen. 
 
Har varit hus/kattvakt sedan onsdag och idag tog jag äntligen tag i att måla om stommarna för köksbordet och stolarna. Blir några omgångar till sedan är det klart och då har ännu en bit fallit på plats. Träffade Sebbe igår, alltid lika trevligt då det är super tomt när han inte bor här längre. Blev att proppa skräpmat, kolla fotboll och prata om allt - verkligen allt. Nu blir det att betala lite räkningar och sedan försöka somna för ännu en jobbvecka.