i give up.

chacha igen. lite lugnare nu i think. i give up helt enkelt! sitter och målar mina naglar rosa för tillfället och funderar över hur jag ska göra med håret. och jag har bara en timme på mig att komma på det. önska mig lycka till haha. kommer inte uppdatera nå mera idag eftersom jag sticker iväg till rönningen och där orkar jag inte blogga. men jag har nog enhel del tills i morgon puss.

dööööööööööööööö.

nu är jag såjävla irriterad så det finns inte,jävlaäckelkukapfittyoutube som vägrar fungera! det funkade ju för någon dag sedan vafan ska jag inte kunna få lägga in en idag för. och jävla särske video har fastnat på 9% snart dödar jag datan jag ska strypa den! ååååh. fuck va onödigt inlägg men ja bryr mig inte, ni får stå ut med alla ord men jag orkar inte bry mig. fuckitfuckitfuckit. ha de bra för det har inte jag! blööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö.

Your love is just a lie.

chachabloggen.
sitter förtillfället med halft sminkat ansikte. riktigt snyggt. ska väl snart sminka klart mig, har ganska bråttom med att göra mig i ordning eftersom taxin man ska med kommer halv fyra!
shit.. aja utvilad som fan är jag iallafall sen igår, behövde en slapp dag igen så jag har härj tills ikväll lixx.

kläderna jag har på mig idag har jag inte bestämt mig för ännu, jag kommer bli svartklädd det vet jag iallafall, sen beroende på kläderna så måste jag välja hur jag ska sminka mig.
så jobbigt. nej nu ska jag skynda mig att fixa allt. jag vill verkligen ha lösögonfransar idag! vet inte om någon sån affär har öppet idag. hmm. får väl nöja mig med lösnaglar kanske? vi får väl se. puss!

bilden är sen sommaren. haha.