2014-02-12

Senaste veckan har varit bra, trots att jag vaknade upp sjuk på min 20årsdag.. Blev att fira fyra dagar i rad och har haft det hur trevligt som helst. Lördagen bjöd på en awesome kväll som jag mer än gärna vill göra om, var längesen jag hade det så himla bra, trots att knät valde att paja. Söndagen startade ju ännu bättre då Sara ordnade amerikanska pannkakor, agnes och gustav bjöd in sig själva och engvall tittade på medan vi andra proppade i oss. Denna vecka har rullat på, mindre jobb än vanligt nu i februari och fler festligheter, är något nästan varje helg nu tror jag. 
 
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, livet rullar på och snart är jag igång med träningen igen. Hade sämsta passet på länge idag, trots att jag tog pb i lutande hantelpress på 14kg hantlar. Men bara ladda om och köra ett bättre pass imorgonbitti. Sen ladda inför jobb på kvällen. 

2014-02-03

 
Livet är väldigt bra just nu känner jag. Sitter just nu i min mindre organiserade lägenhet som är full med tomma flyttkartonger. Inte alls mycket kvar nu tills allt är som det ska vara, mer eller mindre. Kommer ta ett tag tills jag har allt jag skulle vilja och kommer ta ett tag till innan jag insett att detta faktiskt är mitt hem nu. Mitt alldeles egna hem. Behövde en liten nystart och blir en bra tajming med min 20årsdag. Har jobb, lägenhet och imorgon blir jag 20. Helt sjukt.