2014-03-30

Gårdagen blev väl helt okej ändå även fast man hoppats på så mycket mer.
 
Passen på arena gick hur bra som helst! Vågade även att testa stå på händer som var ett av mina mål. Jag har inte stått på över 10år och sist jag gjorde det tappade jag luften haha! Nu var det dock inte ensam jag gjorde och va även mot en vägg. Kommer nog aldrig riktigt våga stå på händer utan en vägg att luta sig mot och nu i början kommer jag behöva någon som hjälper med att få upp fötterna mot väggen helt också men jag gjordet det och är sjukt stolt!
 
Blev sedan arenafesten och firande hos kevin på kvällen och när jag kom tillbaka till lägenheten började jag städa och bädda rent sängen haha. Nu idag ska jag nog gymma och kanske gå på spinning. Vet inte om det är så bra med min skuldra att köra fight-mix då jag börjat känna av den igen. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag städa lite till, packa och sen kilar jag nog iväg till Arena.

2014-03-29

Får en känsla av att jag kommer ha en bra dag idag, vaknade upp efter åtta timmars sömn (?!) har inte hänt på månader och när man väl öppnar ögonen är det sol ute. Om en timme kilar jag iväg till Arena då det är öppet hus och jag ska få med Gustav på något/några pass iaf sen ska jag nog köra lite på gymmet också. 
 
Gårdagen spenderades i skolan och sen köpte jag balklänningen. Hade tänkt köpa den svarta men kom hem med en färgglad istället och är lite förvånad själv faktiskt haha.Ska in på lovet och ordna det sista med den sen så allting stämmer. Kom sedan hem, åt grillat och kilade sedan iväg till Jakob. Blev att trycka i sig ben&jerrys och kika film tills han kilade till jobbet. Nu ska jag göra mig i ordning sen kila iväg till mitt favoritställe!

2014-03-27

Dagarna rullar på, lite för snabbt kanske.. Går i skolan, tränar när jag hinner och försöker plugga men lyckas alltid somna när jag håller på. Träningen går framåt, skuldran gör inte ont längre, jag har gått upp till 32kg i två handsryck och har satt upp nya mål för mig själv då jag behöver komma över mina rädslor som att vara upp och ner och vara i luften. Ska nog börja utmana mig nästa vecka och gå långsamt framåt då det verkligen tar på mitt psyke bara av att tänka på det haha.
 
Imorse vaknade jag vid sex så vid sju kilade jag till gymmet och körde tricpes och lite mage. Tar nu ett kilo mer i hantel när det är enskilt vilket är kul och har kommitfram tll att jag verkligen måste träna upp min mage. Den är alldeles för svag haha. Snart kilar jag till skolan sen blir det att träna direkt jag kommer hem igen (x-fit<3) första passet sen lördags. Benen är lite sega sen gårdagens spinning men det kommer nog gå fint! Dags att packa ner det sista i väskan och ordna det sista med maten. Vi höres
Från passet imorse 
Efter gårdagens spinning06.45 på morgon